Frågor och svar

När grundades Asedo skafferi?

Asedo skafferi grundades 2020. Bolaget är ett systerbolag till Asedo Sverige AB som är verksamma inom IT-sektorn. Där såg man ett behov av Skafferis tjänster hos befintliga IT-kunder och vi såg möjligheten att kombinera affärsnytta med att stärka relationerna genom att starta upp ett facilitybolag. Självklart arbetar vi mot hela marknaden och inte endast mot våra befintliga IT-kunder.

Hur många anställda är ni?

Vi är två som driver skutan men har självklart god hjälp av vårt systerbolag med 15 anställda. Upplägget är att vi arbetar med tredje part och driver varje kund och event som ett projekt. Då kan vi anpassa oss 100% till kundens behov och tillgodose i princip alla förfrågningar. Blir även mest prisvärda lösningar för våra kunder.

Vad kostar det?

Hur långt är ett snöre? Omöjligt att svara på innan vi vet vad behovet är och hur kundens önskemål ser ut. Men efter ett möte så är vi snabba med att erbjuda er en offert.

Jag har flera kontor hur göra jag då?

Det är inga problem. Oftast är det för kunder som har fler enheter viktigt att vi gemensamt sätter rutiner för beställning och arbetssätt som fungerar för er som kund.

Kan man beställa leverans av fika?

Fika är en hygiengfaktor som alla arbetsplatser behöver. Vad ni än behöver från en barista till cannolis så löser vi det åt er.