Om oss

Asedo är en modern och nytänkande leverantör av kaffelösningar, fika, frukt och event. Vi jobbar med noga utvalda italienska leverantörer för att kunna erbjuda marknaden ett brett samt spetsigt sortiment av kaffe och kaffefunktioner.

Vi vill inte vara mest men vi vill vara bäst!

Asedo startades av människor med bred kunskap från olika bolag. Tanken med Asedo är enkel. Vi vill vara ett bolag där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur som förstår att livet består av flera delar; jobb, fritid och familj är avgörande. Våra ledord är digitalt, enkelt och tryggt. Lägg till engagemang och nytänkande, så har vi en grund som ger organisationer såväl som individer möjlighet att växa. Vi tror att medarbetare som trivs också stärker relationen med våra kunder, och gör att vi kan göra ett fantastiskt resultat. Varje dag.

Vi hanterar era beställningar, levererar förbrukningsvaror, installerar kaffesystem och utför service, såväl teknisk som förebyggande. Våra servicepartners består av ett stort antal välutbildade servicetekniker som finns placerade runt om i Sverige. Asedo Skafferi är ett personalägt företag etablerat 2018 i Stockholm.

Christian Valentini
VIce VD, Asedo Skafferi